Zo ziet Alex er uit 13 Reasons Why in real life uit

Wát een verschil!

Lees ook

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het tweede seizoen van 13 Reasons Why, maar in de tussentijd houden de karakters de gemoederen flink bezig. Eerder zag je al dat Tony er in het echt heel anders uitziet, maar ook Alex is een heel ander type in real life.

Blonderen

Acteur Miles Heizer werd gecast voor de rol van Alex, maar moest daarbij wel een heuse metamorfose ondergaan. Naast dat hij een neusring kreeg aangemeten – al zal deze hoogstwaarschijnlijk nep zijn – mocht hij tijdens de opnames ook meerdere malen in de kappersstoel plaatsnemen. De acteur werd namelijk regelmatig geblondeerd, iets wat niet perse bevorderlijk voor je coupe is.

Look

Miles maakte dan ook regelmatig grapjes over zijn geblondeerde haarcoupe. “Ik ben erg blij dat iedereen geniet van 13 Reasons Why. Van mijn hoofdhuid is er niks meer over, maar het was het allemaal waard”, aldus de acteur.

In het echte leven gaat Miles dan ook een stuk minder blond door het leven en heeft hij slechts een paar plukjes door zijn donkere coupé heen zitten. Ook ziet hij er door zijn snor en stoppelbaardje een stuk ouder in real life, al hoor je ons zeker niet klagen…

Lees ook: No way! Taylor Swift gespot in 13 Reasons Why

Bron: Elite Daily Beeld: Instagram, 13 Reasons Why

Laatste nieuws

Zie ook