De acteur die de clown in IT speelt, is eigenlijk super knap

Vanaf nu ben je nooit meer bang voor de clown Pennywise!

Lees ook

Krijg je nog steeds kippenvel bij het zien van de horrorfilm IT? Dan wist je vast niet dat er onder de make-up, rode neus en clown-schoenen een echte hunk schuilt!

Remake

Al tientallen jaren jaagt het verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

Als je van griezelen houd, moet je 7 september zeker noteren in je agenda. Dan verschijnt de remake van de Amerikaanse film IT namelijk in de bioscopen.

Hunk in clown-schoenen

Als Pennywise ook jouw grootste nachtmerrie is, is dit misschien fijn om te weten: De acteur die de enge clown speelt in de remake, is eigenlijk super knap. De rol van IT wordt gespeeld door niemand minder dan Bill Skarsgård. De 26-jairge acteur was eerder al te zien in films als Hemlock Grove en Allegiant. Benieuwd hoe hij eruit ziet? Je ziet het hieronder:

Lees ook: Brrrr…. Nieuwe trailer IT uit

Bron: Buzzfeed, Beeld: Instagram, Twitter, IT

Laatste nieuws

Zie ook