Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Wietze mag terug bij Q Music

Het is een heel bewogen jaar voor radioduo Mattie Valk en Wietze de Jager. Valk maakte een eind aan de samenwerking met zijn radiomaatje; hij blijft verbonden aan Qmusic, maar Wietze had niet bijgetekend.

Het duurde niet lang voor het moddergooien begon en een mail opdook die Wietze naar Mattie verstuurde, waarin hij zijn kant van het verhaal vertelde. Volgens hem heeft Mattie zijn ziel aan de duivel verkocht door alleen verder te gaan bij Qmusic en heeft Mattie, door te onderhandelen over een eigen contract, 'hoogstpersoonlijk het radioduo Mattie en Wietze om zeep geholpen'. Wietze zit sinds de breuk met zijn collega ziek thuis.

Toch lijkt er nu eindelijk positief nieuws te zijn. Iwan Reuvekamp, programmadirecteur van Q Music, laat namelijk weten dat Wietze "meer dan welkom" is om weer radio te komen maken bij de zender. Naar eigen zeggen had Iwan meer voor Mattie en Wietze moeten doen.
"Er zijn veel dingen gebeurd die buiten mijn vermogen liggen, maar ik had er meer voor Mattie en Wietze moeten zijn. Sinds een jaar werk ik, naast Qmusic Nederland, ook voor Qmusic België. Ik verwijt mezelf dat ik daardoor minder aandacht had voor Mattie en Wietze. Dit is mijn persoonlijke gevoel, dit wordt mij niet verweten", vertelt hij aan tegen De Stentor.

Over de pijnlijke kwestie wil hij verder niet te veel uitweiden. "Het is een unieke situatie die uit de hand is gelopen, die niemand heeft gewild en je kan niet één iemand als schuldige aanwijzen."

Simon Keizer deelt schattige foto met dochtertje

Simon Keizer is dolgelukkig met zijn kersverse dochtertje Kiki. Het meisje werd afgelopen woensdag geboren en sindsdien leven de zanger en zijn grote liefde Annemarie op een roze wolk. De trotse vader kon het dan ook niet laten om nog een zoet kiekje van hem en de kleine meid te delen.

Domien Verschuuren verloofd

Domien Verschuuren heeft op vakantie in Italië zijn jeugdliefde Caroline ten huwelijk gevraagd. Met een post op Instagram deelt de 3FM-dj het heugelijke nieuws. "Precies tien jaar geleden vroeg ik haar verkering. Nu, in Toscane, vroeg ik haar ten huwelijk. Tussen de tranen door zei ze 'ja'." Op het kiekje is Caoline te zien met met betraande ogen, een stralende glimlach en een verlovingsring om haar vinger.

Bron: NU, Show, Beeld: Instagram, Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook