Monica Geuze onthult de echte reden achter breuk Lars Veldwijk

En het is niet wat je had verwacht!

Lees ook

In mei werd bekend dat Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk officieel geen stel meer waren. De reden hiervoor hebben we nooit geweten. Tot nu. In een recent interview met Beau Monde doet YouTube-ster Monica een boekje open over de breuk tussen haar en ex-vriend Lars.

Break-up kwam als verrassing

De break-up kwam voor veel fans als een verrassing. Niemand zag aankomen dat het superverliefde stel ineens uit elkaar zou gaan. In het interview vertelt ze dat de breuk inderdaad ook niets te maken had met de verliefdheid.

Afstand en drukke agenda's

Lars verhuisde destijds voor zijn voetbalcarrière naar Noorwegen, wat het onderhouden van een relatie natuurlijk al een stuk ingewikkelder maakt. De twee gooiden de breuk dan ook op de afstand en de drukke agenda's.

"Toen Lars verhuisde, hebben we elkaar gewaarschuwd: 'We gaan ons waarschijnlijk aan elkaar ergeren, omdat we elkaar missen. En dat gebeurde dus ook", vertelt ze in het interview. "Toen dachten we: misschien is het beter om er een punt achter te zetten, voor nu."

Nog steeds verliefd

Toch lijkt de liefde verre van over te zijn tussen de twee. Zo delen ze steeds vaker kiekjes waar de love birds samen opstaan. Hoewel Monica en Lars nog niet officieel samen zijn, hoopt de vlogger heel erg op een tweede kans. "Natuurlijk was ik verdrietig door onze break-up. Ik was superverliefd op Lars. Nog steeds. Ik hoop daarom dat onze relatie wellicht nog een kans heeft als hij in de buurt gaat wonen."

Lees ook: Monica Geuze: 'Ik plaatste per ongeluk een tepelfoto'

Bron: Beau Monde, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook