Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Teen Mom Kailyn Lowry is bevallen

Hoera, Kailyn Lowry is opnieuw moeder geworden! RaderOnline meldt dat de Teen Mom 2-ster gisteren haar derde kindje – een zoontje – mocht verwelkomen. De naam van het kleine ventje heeft ze nog niet onthuld. Kailyns ex-vriend Chris Lopez is de vader van het jongetje.

De 25-jarige Kailyn kreeg eerder al de 7-jarige Isaac Elliot en haar 3-jarige zoon Lincoln Marshall.

Usher maakt drie nieuwe slachtoffers herpesvirus

Usher moet opnieuw voor de rechter verschijnen voor het doorgeven van het besmettelijke herpesvirus. Twee weken geleden werd bekend dat de zanger, die in 2012 ook al eens een miljoen dollar betaalde aan een slachtoffer van zijn soa, opnieuw voor de rechter zou worden gesleept door een ex-geliefde wegens het doorgeven van het virus. Nu blijkt echter dat het niet om één, maar drie nieuwe slachtoffers gaat.

De teller staat daarmee op totaal vier personen, onder wie ook één man volgens RaderOnline. De advocaat van de drie recente slachtoffers, Lisa Bloom, zal aankomende maandag een persconferentie geven over de gebeurtenissen. Volgens haar is Usher ervan op de hoogte hij ze alle drie heeft geïnfecteerd middels het hebben van onbeschermde seks zonder waarschuwing voor besmettingsgevaar.

Een van de slachtoffers zal aan het woord komen tijdens de persconferentie, de andere twee willen anoniem blijven. In de zaak worden ze ter bescherming daarom Jane Doe en John Doe genoemd. Bloom meldde exclusief aan RadarOnline dat John Doe een man is.

Beyoncé gaat avondje rolschaatsen

Beyoncé en haar man Jay-Z leefden zich dit weekend helemaal uit tijdens een avondje rolschaatsen. Volgens Us Weekly verschenen de Carters met een groep van tien tot twaalf vrienden bij World on Wheels voor een gezellig avondje uit.

Fans wisten niet wat ze zagen toen Queen B – die in juni beviel van een tweeling – dit weekend ineens op de baan stond. Via social media werden meerdere video's gedeeld van de avond. Jay Z bleef volgens een ooggetuige langs de baan zitten om zijn vrouw rondjes te zien rolschaatsen.

Bron: HollywoodLife, People, US Weekly, Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook