Albert Heijn bonuskaart lifehack gaat viral

Geniaal!

Lees ook

Je herkent het vast wel: je bent op vakantie en alleen de pas waarmee je de deur opent, geeft je toegang tot stroom. Wanneer je weggaat, neem je het pasje mee en wordt het snikheet in de kamer, omdat de airco automatisch uitgaat. Twee dames die in Portugal op vakantie waren, bedachten hier de beste oplossing voor: een Albert Heijn bonuskaart.

Lekker koel

Een van de vakantiegangers, Mariska Dekker, plaatste een foto van de bonuskaart – die in de pashouder op de hotelkamer zat – op Facebook. Onder de foto zette ze de volgende tekst: "Beste Albert! Dankzij jullie fantastische bonuskaart blijven onze drankjes en kamer lekker koel terwijl wij op het strand aan ons kleurtje kunnen werken. Zo hebben wij een heerlijke vakantie in Portugal :)."

Viral

De lifehack ging meteen viral op Facebook en werd zelfs door meerdere Albert Heijn filialen gedeeld. Wel waren de reacties nogal verschillend. Zo vindt de één het een lifehack, terwijl de ander het vooral erg slecht voor het milieu vindt: "Een beter milieu begint bij jezelf…. ;)"

Lees ook: Hilarisch! Jongen bedenkt ultieme hack om te spieken

Bron: Facebook, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook