Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Isa Hoes uit taxi gezet

Isa is op vakantie in Marokko met haar kinderen en goede vriendin Patty Zomer. Maar erg goed gaat dat niet. De taxichauffeur zette ze zonder pardon uit de auto. "Tja…de "kleine" taxi ging niet verder. Of we uit wilden stappen?! In the middle of nowhere.. en nu??", schrijft ze bij de foto. Dat wordt lopen…

Maak kennis met Roxeanne Flodder

De Kylie Jenner van de lage landen heeft voor iedere dag een andere look. Vandaag gaat ze voor 'de Flodder'. Lees: roze haar, een kittig panterprintje en lange rode nagels. "Wat nou als Johnny Flodder een zusje had?" vraagt ze zich hardop af op Instagram. Nou, dan was jij die zeker weten geweest, Roxeanne!

Lil' Kleine evenaart eigen albumrecord

Voor de negende week op rij voert de Amsterdamse rapper Lil' Kleine de Album Top 100 aan met Alleen. Dat is een evenaring van zijn beste prestatie tot nu toe. Vorig jaar stond hij met Wop! eveneens negen weken op nummer 1. De kans is groot dat Lil' Kleine het dit keer langer volhoudt als koploper. Hij verkocht deze week bijna twee keer zoveel albums als de nummer 2 van de lijst.

Laatste nieuws

Zie ook