Dingen waar alle 90’s kids doodsbang voor waren

Herken je dit?

Lees ook

Ben je in de 90's geboren? Dan herken je sowieso een hele hoop van deze dingen. Van glitterpennen tot webcams op MSN en Limewire. Toch brachten veel van deze dingen nog weleens wat angsten met zich mee.

1. Limewire
Limewire was hét programma voor muziek. Al was de kans wel groot dat je een ruis door het liedje hoorde of dat je zo'n drie uur moest wachten tot jouw favoriete liedje eindelijk klaar was met downloaden, om vervolgens je computer vol virussen te hebben.

2. Het moment dat je iPod plotseling helemaal leeg is.
Het gebeurde nog weleens dat je net al je favoriete liedjes op je iPod gezet had, en dat 'ie vervolgens crashte. Daar ging je hele afspeellijst.

3. Het ruïneren van je nieuwe Timberlands.
Je moest en zou – net als de rest van al je klasgenoten – Timberlands hebben. Ook al wist je dat het in Nederland áltijd regent en de regenvlekken er dus niet meer uit kreeg.

4. Wanneer MSN vastliep.
Had je net afgesproken met je crush op MSN, liep alles vervolgens vast. Die situaties kwamen vaker dan eens voor helaas.

5. Videobanden die haperden tijdens het afspelen.
Nog zoiets waar je elke keer weer bang voor was als je 'em aanzette. Had je je videoband niet netjes teruggedaan in de hoes? Dan was de kans groot dat 'ie niet meer goed afspeelde.

6. Het kwijtraken van je gelpennen.
Je ouders vertikten het om nieuwe voor je te kopen, dus je moest en zou er zuinig op zijn.

7. Het moment dat je webcam aanstond, zonder dat je het doorhad.
En jouw gezicht al een uur volop in beeld was terwijl je met je crush aan het MSN'en was. Oeps!

8. Word Art
Je herkent het vast nog wel: de verschillende soorten lettertypen en vormen die je gebruikte bij een schoolopdracht. Voor je kon beginnen aan de tekst, was je eerst al twee uur bezig met het vinden van de perfecte lettertype.

9. The Ring
Dé film die vroeger tijdens feestjes werd gekeken. Achteraf had je dan spijt dat je – net als de anderen – de film afkeek om er maar bij te horen.

10. De druk om Hyves en CU2 altijd bij te houden.
Je was altijd bezig met het bijhouden van je CU2 en het 'porren' van mensen op Hyves.

Lees ook: 24 Dingen die elk 90's kind herkent

Bron: Metro UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook