Moeder onder vuur na foto met kindje onder de douche

Mee eens?

Lees ook

De 24-jarige Gylisa Jayne en haar verloofde Ryan hebben samen een dochtertje, Lily. Gylisa kwam tijdens het moederschap verschillende dingen tegen die niemand haar ooit had verteld. Ze besloot van deze dingen een bundel te maken en online te zetten. Het was een groot succes, want de bundel werd maar liefst 65.000 keer gedeeld. Naast het lovende commentaar was er echter ook veel kritiek…

Nooit geweten

In het artikel beschrijft Gylisa alle dingen waar ze geen rekening mee had gehouden toen ze zwanger werd. Ze wist bijvoorbeeld niet dat íédereen in haar omgeving zich met haar en de baby zou bemoeien en ook niet dat borstvoeding geven soms enorm pijn kan doen.

Daarnaast had niemand haar verteld dat ze, naar eigen zeggen, nóóit een moment voor zichzelf zou hebben en dat ze altijd samen met haar dochter zou zijn. Ze plaatste er een foto bij van zichzelf en haar dochter onder de douche waarbij ze een poging doet om haar benen te scheren. Op deze foto kwam een stortvloed aan negatief commentaar.

Commotie

Ook Daily Mail deelde haar artikel, maar de reacties onder dit artikel (en dan vooral de douche-foto) waren niet erg lovend. Mensen vinden het onzin dat je als moeder helemaal geen tijd meer kunt hebben voor jezelf.

"De vader kan toch even oppassen als jij wil douchen?" en "Je kun ook douchen als ze haar middagdutje doet, toch?" zijn voorbeelden van reacties. Daarnaast vinden mensen de hoek van de foto ongepast. "Als ze omhoog kijkt, kijkt ze recht je geslachtsdeel in. Dat kan echt niet hoor" en "Lekker gevaarlijk met dat scheermes".

Benieuwd naar de foto? Je ziet hem hieronder.

Bron: Daily Mail, Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook