Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's extra dikke fashion issue ligt nog een week in de winkel!

Good morning! 

Grazia's extra dikke fashion issue ligt nog een week in de winkel!

Good morning! In case you missed it: Grazia's extra dikke fashion issue ligt nog één week in de winkel!

Deze week:

* De Britse Chloe Ayling kwam vorige week in het nieuws omdat ze gekidnapt en online geveild werd door de Black Death Group. En ze is niet de enige.

* Vanaf volgende week is Sigrid ten Napel weer wekelijks te zien in het laatste seizoen van Penoza. Grazia sprak haar over afscheid en Hollywood.

* Uit recente cijfers blijkt dat van 100 verdenkingen van mishandeling er 92 onterecht zijn. Wat het met je doet om vals beschuldigd te worden, vertelt Sanne (26).

* Glutenvrij voedsel wordt vaak als gezond beschouwd, maar de Consumentenbond bewees vorige week anders.

* Ter ere van de nieuwe River Island campagne organiseert Grazia samen met River Island een shopping event op 7 september in de Kalverstraat in Amsterdam.

* Topmodel, Victoria’s Secret Angel en het nieuwe gezicht van kledingmerk Pinko: Sara Sampaio is niet bang om zichzelf te laten zien. "De beste manier om je goed te voelen over jezelf, is ophouden met proberen op anderen te lijken."

* Zon, zee en misère. We vroegen jou online naar je meest verschrikkelijke vakantie ooit. Dit waren de heftigste verhalen.

* Nieuw seizoen, nieuwe gezichten. Deze knappe Dutchies ga je dit modeseizoen overal zien. Hun boekers vertellen waarom.

* Op 29 augustus worden ze uitgereikt: de Grazia Fashion Awards 2017. Met een spectaculair feest in Club MAD FOX in Amsterdam omdat Grazia ook nog eens tien jaar bestaat. Dit zijn de genomineerden, stem je mee?

* 12x Grazia + twee bandeaus van Atelier des Femmes

* Een nieuw fashion season staat voor de deur en brengt ons weer mode om van te smullen. Get inspired!

* Dit seizoen vieren designers stijl, individualiteit én het samenkomen van culturen. Kortom; voor ieder modehartje wat wils.

* Groot geworden online, met twee boeken op haar naam en een tv- contract op zak leeft Anna Nooshin haar droom. We ontmoeten haar in Cannes in de Dior suite waar ze is voor een exclusieve Grazia-shoot voor de nieuwste Rouge Dior double rouge-lancering.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot! Meteen online bestellen? Klik hier.