Chris Brown voor het eerst open en eerlijk over relatie met Rihanna

Heftig..

Lees ook

In zijn documentaire Chris Brown: Welcome To My Life vertelt Chris Brown over zijn relatie met Rihanna. Hij vertelt over de avond dat de zanger werd gearresteerd nadat hij Rihanna had mishandeld in 2009.

Eerlijk

Hij was nog maar 15 toen hij – de toen nog 16-jarige – Rihanna leerde kennen. De twee leken voor de buitenwereld het perfecte stel, en dat waren ze ook voor lange tijd. Tot Chris Brown eerlijk was over het feit dat 'ie met een ander had geslapen, voordat Riri en Chris serieus werden. Hij had het voor die tijd altijd ontkend.

Vertrouwen verloren

"Ze had het vertrouwen in mij verloren. Ze haatte me toen ik het vertelde. Ze vertrouwde me gewoon niet meer. Vanaf dat moment ging onze relatie dan ook bergafwaarts. We kregen alleen maar ruzie, waarbij we elkaar fysiek ook pijn deden."

Volgens Chris Brown was er altijd wel weer een moment dat ze het weer goed maakten. Tot ze in 2009 naar een Grammy event gingen. De vrouw met wie Chris het bed eerder had gedeeld bleek er ook te zijn. Terwijl hij eerder die avond nog zei dat hij niet wist wie de vrouw was, vond Rihanna later op de avond een bericht van diezelfde vrouw op Chris' telefoon.

'Waarom heb ik haar geslagen?'

"Ze gooide de mobiel weg en zei dat ze me haatte. Toen begon ze me te slaan. Ik kan me herinneren dat ze me probeerde te schoppen, maar ik haar voor was en haar sloeg met mijn vuist. Toen ik haar kapotte lip zag, was ik in shock. Ik dacht: 'Waarom heb ik haar geslagen?'"

Als hij terugkijkt naar de foto's van Rihanna's gezicht op de avond dat ze geslagen werd, wordt hij er nog steeds naar van. "Ik ben dat niet. Dit gevoel zal me altijd achtervolgen."

Lees ook: Ooh la la! Rihanna showt trots voller lichaam

Bron: People, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook