Vrouw boos op man, omdat hij huwelijksaanzoek deed met ’te goedkope’ ring

Ojee.

Lees ook

Een Mumsnet-gebruiker wist niet wat haar overkwam toen ze ten huwelijk werd gevraagd. Je zou misschien denken dat de vrouw in de zevende hemel was, toch bleek niets minder waar. De vrouw was beduusd toen ze de verlovingsring zag. Ze vond ‘m namelijk veel te… klein.

Domper

Op het forum van Mumsnet deed ze haar beklag. Zo zou haar verloofde maandelijks een royaal bedrag verdienen en is-ie ook behoorlijk gul. Maar deze ‘te kleine’ ring, ter waarde van $2,141, vond ze écht een domper. “Ik was in de eerste instantie zo blij en excited om zijn aanzoek, maar toen ik de ring zag, was ik enorm teleurgesteld. Het eerste wat er in mijn hoofd op kwam, was: ‘te klein’”, vertelt ze.

Niets aan de hand

“In zijn ogen is er niets aan de hand met de ring. Iemand op zijn werk vertelde hem zelfs nog dat als ik een big deal van de ring zou maken, dat ik niet de vrouw voor hem was. Maar toen ik erachter kwam hoeveel hij had uitgegeven aan de ring, snapte ik het niet. Het was namelijk stukken minder dan hij normaal aan juwelen uitgaf.”

Verwend

Volgens de vrouw was het een beter idee geweest om samen naar de juwelier te gaan en een ring uit te kiezen, die ze allebei mooi vonden. Op de blog krijgt ze veel bijval van andere gebruikers, al worden de woorden ‘ondankbaar en verwend nest’ ook vaak genoemd. Veel mensen zagen, net als haar verloofde, het probleem niet.

Lees ook: Oproep om date voor bruiloft heeft bijzondere uitkomst

Bron: News.co.au, Yahoo, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook