Moeder deelt schokkende beelden van vergrote borsten na zwangerschappen

Chelle Luke droomde al jaren van grotere borsten en toen het moment eindelijk daar was, kon ze haar geluk niet op. Tien jaar later denkt ze daar heel anders over...

Lees ook

Chelle Luke droomde al jaren van grotere borsten en toen het moment eindelijk daar was, kon ze haar geluk niet op. Tien jaar later denkt ze daar heel anders over…

Dolgelukkig

"Achteraf bekeken heb ik geen moment nagedacht over de gevolgen", vertelt de 36-jarige vrouw uit Australië nu. "Ik wilde een cupmaat die bij mijn lichaam paste en koos voor een C, maar de chirurg stelde een DD voor ‘omdat mijn lichaam die wel kon verdragen’. Ik volgde hem en ze zagen er inderdaad geweldig uit. Ik was dolgelukkig. Tot ik mijn twee kinderen op de wereld had gezet. Want dat veranderde alles."

Pijn

Door de twee zwangerschappen en het geven van borstvoeding werden de borsten van Chelle groter en groter. "Maar in plaats van daarna terug te keren naar een DD, werden ze een F. En ze begonnen te hangen. Elk implantaat woog 450 gram en ze werden twee pijnlijke, dode gewichten"

Daarnaast kampte de moeder van twee ook met een ‘capsulaire contractuur’, waarbij het lichaam het implantaat inkapselt met littekenweefsel. Dat veroorzaakte hevige pijnen in haar borst. "Ik kon niet meer lopen of springen en als mijn kinderen in mijn armen wilden duiken, moest ik hen tegenhouden omdat de pijn niet te harden was."

Zakjes gif

Tien jaar na de borstvergroting besloot Chelle de implantaten te laten verwijderen. "Ik wilde weer gewoon met mijn kinderen kunnen spelen, zonder dat mijn borsten in de weg zaten. Toen de zakjes gif er eindelijk uit waren en ik ze in mijn handen had, zag ik dat de siliconen deels afgeschilferd waren. Er kwamen gewoon stukjes af. Die moeten nu dus ook in mijn lichaam rondzweven. Het is schokkend dat ik die implantaten ooit heb gewild."

Schokkende beelden

Om andere te waarschuwen, besloot Chelle haar verhaal (inclusief schokkende beelden van haar borsten) te delen met de wereld. De blondine heeft nu twee pijnlijke littekens van 35 centimeter.

"Ik zou die implantaten nu voor geen goud meer willen. Ik kan er niet bij dat ik ze ooit nam om er beter uit te zien. Ik ben blij dat die rommel uit mijn lichaam is. Ook de overtollige huid is intussen weggenomen. De littekens zullen nog wel verdwijnen."

Lees ook: Viral: Moeder verdient 5000 dollar per maand met postpartum body

Bron: Daily Mail, Beeld: Istock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook