Deelnemer Miljoenenjacht wordt miljonair en vraagt vriendin ten huwelijk

Wat een bijzondere afloop...

De een-na-laatste uitzending van dit seizoen van Miljoenenjacht was memorabel. De kijkcijfers lopen vaak in het miljoen, maar het gebeurt maar zelden dat in het kofferspel ook daadwerkelijk een miljoenenbedrag wordt gewonnen. Gister liep het RTL 4-programma bijzonder af…

Miljonair

Kandidaat Krijn won gisteravond in het spelletjesprogramma maar liefst 1,1 miljoen euro. En de feestvreugde was nog niet op. De kersverse miljonair besloot zijn vriendin, die thuis zat, in de uitzending ten huwelijk te vragen.

Ten huwelijk

"Op zich gaat het al goed, maar nu kunnen we onze dromen en die van de kinderen verwezenlijken. Dat moeten we doen als man en vrouw, dus als je nog wil, wil ik graag met je trouwen", luidde het aanzoek van emotionele Krijn. "Zeg maar eens nee, tegen een miljonair!'', concludeerde een uitgelaten De Mol.

Thuiswinnaar

Ook de thuiswinnaar uit Beverwijk kreeg het miljoenenbedrag. Zij kunnen het geld goed gebruiken, omdat ze dag en nacht optreden als gastgezin. Ze werden op hun zondagavond overdonderd met het goede nieuws.

Lees ook: Man in publiek Miljoenenjacht gaat viral

Bron: AD, RTL Nieuws Beeld: ANP, Twitter

Laatste nieuws