Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep

Met behulp van een vroegere Engelse vriendin had ze volgens Story al een lijst samengesteld van alle nachtclubs en restaurants die Harry de maanden daarvoor had bezocht. Vijf maanden lang zat ze elk weekend in Londen.

Helaas is haar doel niet bereikt, maar in haar laatste weekend in Londen ontmoette gelukkig nog Charbel. Mmm...

Last Night... #datenightoutfit ❤ #ootn

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Dit vindt Lionel Richie van de relatie van Sofia Richie en Scott Disick

De 19-jarige dochter van de iconische zanger en de ex van Kourtney Kardashian (34) hebben het eind september, na weken lang vol gehouden te hebben dat ze just homies zijn,'Instagram official' gemaakt. De twee kunnen niet van elkaar afblijvenen slingeren de ene na de andere zoetsappige foto de wereld in. Lionel Richie, de vader van Sofia, is daar niet zo blij mee. Aan Us Weekly laat hij weten zijn hart vast te houden. "Of ik in shock ben? Ja natuurlijk, ik ben de vader", en toen hem werd gevraagd of hij blij is voor het kersverse koppel, liet Lionel weten: "Is dat een grap, ik vind het doodeng! Sofia had eerder een korte relatie met Justin Bieber.

🌱

Een bericht gedeeld door Sofia Richie (@sofiarichie) op

Chrissy Teigen en John Legend zijn klaar voor een tweede baby

Het stel is van plan binnen enkele maanden aan een nieuwe IVF-behandeling te beginnen. In een interview met InStyle Magazine is het model open over de moeizame wegen naar het ouderschap. Aan hun eerste vruchtbaarheidsbehandeling hielden ze twintig embryo's over, maar daarvan bleken er maar drie geschikt. "Met de eerste, een meisje, ging het mis. De tweede was Luna", vertelt Chrissy over haar nu anderhalf jaar oude dochter. Eerder maakte ze al bekend dat als alles goed gaat, hun tweede spruit een jongetje zal zijn.

Do you know what to-day is #itsouranniversary ❤️

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Bron: ANP, RTL, Us Weekly, Beeld: Instagram