Kijk mee: Nederlandse girl-gang leert alles over de chille mediterraanse levensstijl op Ibiza

Escape to Ibiza met Gin Mare

Lees ook

Zon, zee, cocktails en heerlijk eten in een adembenemende villa: veel meer heb je niet nodig voor de ultieme getaway. Met dit in gedachten, nodigde Gin Mare een groep influencers van Nederlandse bodem uit voor een zonnige, gastronomische experience op ons favoriete boho-eiland.

De designer-gin die bekend staat om zijn exotische blend van kruiden inspireert zich vooral op de laid-back Mediterraanse levensstijl, waarbij mensen de tijd voor elkaar nemen en “het fijne leven” centraal staat. Die inspiratie wilde het merk de groep it-girls in alle stijl laten ervaren en wat is dat goed gelukt!

Helemaal zen

De influencers verbleven in de luxe Vila Mare, een fantastische villa die ook nog eens het mooiste uitzicht van heel Ibiza heeft; de perfecte plek om helemaal zen te worden. Om het drukke stadsleven te vergeten en alles achter te laten werd er een yoga- en meditatie-sessie gegeven in de buitenlucht, uitkijkend over de zee.

Om de vingers bij af te likken

Na een verfrissende duik in de infinity pool was de entourage klaar om de unieke smaken van de Mediterraanse keuken te proeven. De knappe chefs en mixologisten van Gin Mare vertaalden het Mediterraanse levensstijl naar heerlijke cocktails en een tafel vol culinaire hoogstandjes. Binnen no time leerden de bloggers om hun eigen gatro-cocktails te maken met verse ingrediënten zoals zwarte truffel, basilicum, kleurrijke vruchten en zelfs oesters. Yum!

Heerlijk eten

En, omdat niemand het fijn vindt om op een lege maag te drinken, werd er ook een luxe food-pairing geserveerd. De aanwezige topchefs leerden de bloggers hoe smaken elkaar kunnen versterken en welke gerechten qua karakter bij elkaar passen.

Favoriete cocktail

Influencer Marlieke Koks kreeg de vraag 'wat is je favoriete cocktail' voorgelegd en antwoordde: "Een gin-tonic drinkt natuurlijk lekker weg, maar ik hou vooral van cocktails die bijzondere smaakcombinaties hebben. Niet te zoet, en extra lekker met een zuurtje en een beetje pit. Zoals de Red Sea met Gin Mare, rode peper en limoen." Ook vlogde ze het avontuur!

Laatste nieuws

Zie ook