Schoonzoon Frank Masmeijer nu ook verdachte in drugszaak

Oei...

Frank Masmeijer werd vorige week veroordeeld tot acht jaar cel wegens cocaïnesmokkel. Ook legde de rechter hem een boete op van €48.000 en bepaalde dat hij direct naar de gevangenis moest. Sindsdien is Frank spoorloos. Inmiddels is ook zijn schoonzoon voor de rechter verschenen.

Aruba

Er gaan sinds deze week geruchten dat de presentator momenteel in Aruba zou verblijven. Misdaadjournalist Thijs Zeeman vertelde dit in RTL Boulevard: "Ik heb van meerdere kanten geluiden gehoord dat hij wellicht op Aruba zou zitten. Ik hoop vooral dat het niet waar is. Het zou namelijk zo ongelofelijk oliedom zijn als hij dat zou doen. Het lost niks op", aldus Thijs.

Schoonzoon

Helaas blijft het hier niet bij. De familie Masmeijer heeft momenteel veel te verduren. Zo zou niet alleen Frank betrokken zijn geweest bij het smokkelen van drugs, maar ook zijn schoonzoon Arlind B. wordt nu verdacht van dit strafbare feit. Dit onthulde Thijs Zeeman dinsdagavond in Shownieuws.

Drie jaar cel

De zaken van Frank en Arlind staan los van elkaar, maar er zouden wel opvallende gelijkenissen zijn. Zo gaat het in beide gevallen om cocaïne. Er is inmiddels al drie jaar cel geëist tegen de vriend van Franks dochter Michelle.

De familie wil niet reageren op dit nieuws.

Lees ook: Nieuwe schokkende details in zaak Frank Masmeijer

Bron: Telegraaf, Shownieuws, RTL Boulevard Beeld: ANP

Laatste nieuws