Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hét magische roze middeltje waar elke beautyblogger bij zweert

Het proberen waard?

Hét magische roze middeltje waar elke beautyblogger bij zweert

Heb jij de zogeheten unicorn tears al op Instagram of YouTube voorbij zien komen? Menig make-up liefhebber zweert bij het goedje en maakt er dan ook maar al te graag tutorials mee. Maar, wat is dit precies?

Hype

De olie die beautyguru's massaal op hun gezicht smeren via een pipetje, is van het merk Farsali. Het kwam eerst online als een special-edition en was toen meteen uitverkocht. In februari dit jaar verkocht Sephora de olie, maar ook hier vloog het binnen 24 uur als warme broodjes over de toonbank. Het merk besloot uiteindelijk om het, door de hype, een blijvend product te maken.

Magisch roze middeltje

Als je make-uptutorials bekijkt, zie je dat je het goedje op het gebied onder je ogen moet aanbrengen om een flawless effect te krijgen. Het zou als een soort primer én highlighter werken.

Het is een magische roze middeltje op waterbasis, dat bomvol vitamine C en extracten van bessen, zoals gojibessen, blauwe bessen en açaíbessen, zit. Je koopt de 'Farsali Unicorn Essence', online voor $54, wat omgerekend zo'n €45 is.

Het proberen waard?

Lees ook: Met deze olie groeien je haar en wimpers sneller

Bron: Elle, Popsugar Beeld: Instagram