Lize en Lisa uit Temptation Island onthullen details over nooit uitgezonden beelden

Wist jij dit al?

Lees ook

Gister werd bekend dat het nieuwe seizoen van Temptation Island éxtra veel afleveringen zal bevatten. Dit belooft heel spannend te worden, maar ook het vorige seizoen kon d'r wat van. Lisa en Lize onthullen nu in een YouTube video wat sappige details over beelden die nooit zijn uitgezonden.

Oud-deelnemers

De deelnemers van afgelopen seizoen zijn zeker nog niet uit de spotlights verdwenen. Zo zagen we Rosanna laatst nog met een nieuwe look, herkenden we Jefferson bijna niet meer terug en liet Pommeline haar bilvergroting filmen. Heavy!

Plassen in wasbak

En alweer is er nieuws rondom de oud-deelnemers. Zo is er een YouTube video verschenen waarin Lize en Lisa juicy stuff onthullen. Wist je bijvoorbeeld dat er heel wat mensen in het ziekenhuis zijn beland? Ook zouden er heel wat ruzies nooit zijn uitgezonden en had er een vrijgezel in de wasbak geplast.

Glazen deur

Lisa heeft bijvoorbeeld een keer een glazen deur kapot gemaakt. "Tijdens een ruzie met Karim was dat. Ik was zo kwaad op hem, omdat hij me de hele tijd aan het testen was. Toen heb ik die deur hard dichtgegooid en is het glas gebarsten. Gelukkig moest ik dat niet betalen", aldus Lisa.

Lees ook: Zien: Een piepjonge Rosanna uit Temptation Island

Bron: HLN Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook