Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

De realityster lucht haar hart

Kylie Jenner reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

Sinds de geruchten gaan dat Kylie Jenner in verwachting is van haar eerste kindje, houdt de paparazzi de jongste Kardashian-Jenner telg nauwlettend in de gaten. Toch heeft ze al die tijd haar lippen stijf op elkaar gehouden. Tot nu…

Babybump

De realityster wordt al heel haar leven achtervolgd door mannen met grote telelenzen, maar vandaag de dag is de aandacht die ze krijgt heftiger dan ooit.

Paparazzi hopen de jonge beautyonderneemster al langere tijd te spotten met een babybump, maar kwamen elke keer weer van een koude kermis thuis.

Photoshop

Tot daar dit weekend opeens duidelijke foto’s naar buiten kwamen, waar wel duidelijk een buikje te zien was. Althans, zo lijkt het.

De brunette laat aan haar fans weten dat de foto's duidelijk bewerkt zijn. "Wanneer je besluit om mijn foto's te bewerken, check voortaan dan even de kromme lijnen op de achtergrond. De tweede foto is duidelijk bewerkt", schrijft ze.

Mystery solved, zou je denken. De vraag of ze nou écht zwanger is of niet, daar houdt Kylie nog steeds wijselijk haar mond over...

Lees ook: Is dit de eerste foto van Khloé Kardashians babybuik?

Bron: ELLE US, Beeld: Instagram, Getty