slogan

'Baby 3 op komst voor Kim Kardashian en Kanye West'

Gezinsuitbreiding in huize Kardashian-West! Kim Kardashian-West wilde niets liever dan een broertje of zusje voor North (4) en Saint (1).

Riskant

Hoewel Kims kinderwens groot bleef, kon een kind baren, haar het leven kosten. Na twee zwangerschappen kampt Kim met placenta accreta, waarbij de placenta dieper en vaster aan de baarmoeder vastzit dan gewoonlijk. Volgens People is de 36-jarige tv-ster een behandeling ondergaan om nog wel kinderen te kunnen krijgen, maar heeft die niet aangeslagen. “Een draagmoeder was altijd een optie voor me, maar dat lijkt nu een realiteit te zijn geworden", vertelde Kim destijds.

Draagmoeder

Afgelopen maand werd al bekend dat Kim en Kanye de perfecte draagmoeder hadden gevonden die hun derde kind op de wereld zou brengen. Zo zou het, volgens Amerikaanse media, gaan om een 20-jarige draagmoeder uit San Diego. De vrouw zou nu drie maanden in verwachting zijn dus de baby wordt verwacht in januari 2018, zo laat Us Weekly weten.

Kosten

Volgens Us Weekly krijgt de draagmoeder, bovenop het voorschot van omgerekend 60.000 euro dat Kim en Kanye aan het agentschap betaalden, een bedrag van 3800 euro per maand. Moest het om een tweeling (of meer) gaan, dan betalen ze de draagmoeder nog een extra 4.200 euro per ‘extra’ kind.

Kim en Kanye hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Bron: Gazet van Antwerpen, Us Weekly