Saar Koningsberger schrikt van 3D-echo eerste kindje

Dat was schrikken!

In september onthulde Saar Koningsberger via Instagram dat ze door het dolle heen was, nadat ze ontdekte in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Inmiddels is de mommy to be alweer een tijdje zwanger en heeft ze haar dochter al meerdere malen via de echo mogen bewonderen. Al was de laatste keer toch even schrikken.

Uiterlijk

De laatste jaren gingen de presentatrice gespaard met vele ups-and-downs, maar na 2,5 jaar eindeloze bezoeken aan het ziekenhuis en hormoonbehandelingen was het dan eindelijk gelukt.

Inmiddels leeft er al echt een baby in haar buik en dat vindt ze maar wat spannend. Vooral wanneer er op de echo blijkt dat haar kleine meid nu al een bijzonder uiterlijk heeft.

3D-echo

"Ik moet zeggen dat ik wel een beetje schrok van de grootte van d'r neus, maar het schijnt dat dit normaal is op 3D-echo's en dat hoeft dus niet te betekenen dat ze ook daadwerkelijk een enorme neus krijgt", vertelt ze.

Daarnaast is Saar verbaasd over de lengte van haar kleine spruit. "Ze liep voor in lengte en het schijnt dat ze lange benen heeft. Mama is echt heel erg klein, dus waar ze dat vandaan heeft? Geen idee!"

En hoewel de presentatrice nog even te gaan heeft, kan ze nu al niet wachten om haar baby vast te houden. "Ik word gewoon elke dag een beetje meer verliefd op d'r." Aaawh, cute!

Lees ook: Saar Koningsberger onthult zwangerschap met emotionele tekst

Bron: Instagram, ANP

Laatste nieuws