Vriend Monica Geuze ‘verklapt babynaam’

Al lijkt de vlogster er zelf nog niet helemaal over uit te zijn...

Lees ook

Nadat het tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk in mei plotseling over was, lijkt de relatie tussen de twee tortelduifjes nu sterker dan ooit tevoren. De twee zouden het zelfs al over kindjes hebben gehad. En volgens Lars heeft de nieuwe tattoo van Monica daar alles mee te maken… Of is-ie aan het dollen?

Toekomst

In de vlogs van de brunette is het duidelijker dan ooit: de twee zijn stapelgek op elkaar. Lars verschijnt dan ook met regelmaat in de video's van de vlogster en daarin verklapte hij gisteren een wel heel goed bewaard 'geheim'.

Tijdens de aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren liet Monica al weten goed over de toekomst te hebben nagedacht. En ook baby's zijn tijdens hun relatie zeker niet onbesproken gebleven. De twee zouden zelfs al een naam voor hun toekomstige spruit hebben bedacht.

Joy

In de laatste vlog van Monica laat de voetballer namelijk weten dat Monica's nieuwste tatoeage de naam van hun toekomstige kind wordt. Al lijkt de vlogster daar zelf nog niet helemaal over uit te zijn. "Ik hoop dat ik ooit wel een kind krijg, maar ik weet niet of het dan Joy gaat heten", lacht ze. Hmmm.. Lars, zit je ons voor de gek te houden?

Time will tell! Tot die tijd genieten de twee nog even alleen van Lars' zoontje Mason.

Lees ook: Lil' Kleine en Monica Geuze oog in oog tijdens de MTV EMA's

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook