Foto’s eerste huwelijk Meghan Markle opgedoken

En er valt het internet wat op...

Lees ook

Als verloofde van de Britse prins is het niet gek dat je ineens volledig in de spotlights staat. Alles rondom Meghan Markle wordt uitgezocht en steeds meer mensen hebben wat te zeggen over de voormalig Suits-actrice. Nu zijn er ook foto's opgedoken van het eerste huwelijk van Meghan.

Eerste huwelijk

Prins Harry, met wie ze in het voorjaar van 2018 in het huwelijksbootje zal stappen, was niet de eerste man in Meghans leven. Ze had tussen 2004 en 2013 namelijk een relatie met acteur en producer Trevor Engelson. Haar eerste huwelijk met hem is nooit een geheim geweest, maar nu zijn er ook foto's opgedoken van hun speciale dag in 2011.

Lookalike

Het huwelijk met de producer vond plaats op het strand van Jamaica. Meghan droeg een witte jurk met v-hals en een glinsterende band om haar middel. Volgens het internet lijkt deze verdacht veel op een jurk die Kate Middleton eerder droeg datzelfde jaar.

En, sinds de geruchten gaan dat Meghan altijd al gefascineerd was over het Britse koningshuis, is dit misschien geen toeval geweest…

Lees ook: Zien: Zó ziet het echte haar van Meghan Markle er uit

Bron: Elite Daily, Daily Mail Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook