Dubbelleven: Het onzekere lekkere ding

Uit nieuwsgierigheid belandde ze terecht in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven.

Lees ook

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld. Lees HIER wat eraan voorafging.

Spannend

"Eens in de zoveel tijd heb je als webcammodel geluk en krijg je een cadeautje op je scherm. Ik had me net voor de webcam geïnstalleerd toen ik een camverzoek kreeg. In beeld verscheen een breedgeschouderde blonde jongen, nog geen 30 jaar oud. Hij lachte vriendelijk zijn witte tanden bloot en zwaaide. Een tinteling ging door me heen. 
Ik herstelde me snel en vroeg hem hoe zijn dag was en wat hij voor werk deed. Zo keuvelden we een tijdje. Tussendoor maakte hij opmerkingen waaruit ik kon opmaken dat hij me mooi en spannend vond, maar een echte uitnodiging tot het verwijderen van kledingstukken bleef uit. En dat vond ik stiekem een beetje jammer."

Adonis

En dus vroeg ik of hij het leuk zou vinden als ik mijn zijden jurkje uit zou trekken. Dat vond hij een goed idee, zei hij met een grijns.
Ik liet het jurkje van mijn schouders glijden en vroeg hem of hij niet ook zijn shirt wilde uittrekken. Dat deed hij. En met niets meer aan dan een boxershort ging hij voor zijn webcam staan. Mijn mond viel open. Hij was prachtig gespierd, zonder onnatuurlijk opgepompt te zijn. Hij had geen tattoos en ik kon de blokjes van de sixpack op zijn platte buik tellen. Hij zou niet hebben misstaan op de cover van een fitnessblad. Wat een lekker ding was dit! Even voelde het alsof de rollen waren omgedraaid; alsof ik hem via de webcam aan het begluren was. Ik begon nog net niet te kwijlen. Hij lachte verlegen – verlegen, ja – en excuseerde zich voor een paar verdwaalde haren omdat hij zijn (gespierde, goddelijke) torso al een paar dagen niet geschoren had.
Ik was nog verbouwereerd van zo veel mannelijke schoonheid toen hij vertelde dat het al even was geleden dat hij seks had gehad.

'Wil je 'm zien?'

"Dit was duidelijk een man die de vrouwen van zich af moest slaan, dus erg lang kon het niet zijn. Een week? Een maand misschien? Maar nee, het bleken drie hele jaren te zijn. Hoe, wat, waarom? Hij vertelde dat zijn eerste en enige vriendin na een relatie van drie jaar was vreemdgegaan, wat hem erg gekwetst had. Mijn god, dacht ik, ik heb hier een uniek exemplaar voor me. Een onontdekt paradijselijk eiland. En ik kreeg nog betaald om ernaar te kijken ook.
Ik was nog herstellende van deze schok toen hij met enige aarzeling vroeg of ik 'hem' wilde zien."

To be continued

"Hij doelde op zijn penis, die door mijn toedoen al fier door zijn boxershort heen prikte – ik was voor het eerst oprecht gevleid. Hij wilde weten of ik hem goedkeurde. Toen hij zijn boxershort naar beneden trok, deed ik mijn best mijn professionele mening te geven. Hij vertelde de afmetingen in verschillende toestanden en vroeg me of die in orde waren. Na mijn goedkeuring begon hij te vertellen wat hij met me wilde doen en voor het eerst hoefde ik niet te doen alsof. Ons spannende uurtje is nu een paar dagen geleden en ik merk dat ik stiekem hoop dat hij me weer eens zal opzoeken. Hij intrigeert me. Hoe kan iemand die zo knap is zo onzeker zijn? Ik denk zelf aan wee mogelijkheden. Of hij is gewoon echt een uniek geval – de enige lekkere man die niet beseft hoe lekker hij is. Of er is iets serieus mis met hem. Wordt vervolgd, hopelijk."

Laatste nieuws

Zie ook