Doet deze BN’er volgend jaar mee aan Expeditie Robinson?

"De ervaring lijkt me echt heel erg tof".

Lees ook

Grappenmaker Kaj en comeback kid Soundos zagen de winst aan hun neus voorbij gaan, want het was de half Spaanse Carlos uit Oldenzaal die er met de titel vandoor ging tijdens de finale van Expeditie Robinson. De judoka was de echte last man standing en had dat vooral te danken aan zijn ijzersterke uithoudingsvermogen. Ook kickbokser Rico Verhoeven is een echte sportman, maar of hij aan het programma zou meedoen…

RTl Late Night

Gelijk na de finale-uitzending van Expeditie Robinson was de altijd vrolijke Carlos te gast bij RTL Late Night, waar ook de sportman aan tafel zat om over zijn biografie te komen praten.

Al snel werd duidelijk dat Rico het survivalprogramma enorm tof vindt om naar te kijken, alleen een beetje twijfelt of hij er zelf geschikt voor is.

Dinosaurus

"Het probleem voor mij is dat ik van weinig eten én weinig slapen een soort dinosaurus wordt. Ik ben bang dat ik dan mensen op ga eten".

De kickbokser weet dan ook niet of hij volgend jaar eventueel zou meedoen. "De ervaring lijkt me echt heel erg tof. Maar die combinatie… Ik weet niet of ik dat ga trekken".

2018

Voor nu lijkt het er dan ook op dat Rico nog even wacht, maar wie weet. Je weet natuurlijk nooit wat er in een jaar allemaal kan gebeuren.

Lees ook: Dit Expeditie-lid smokkelde een scheermes mee

Beeld: RTL Late Night Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook