Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Hóe schattig staat André Hazes Jr. op deze kerstkaart?!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Oeps! Maan krijgt het aan de stok tijdens optreden

De altijd vrolijke zangeres kreeg het gisteren voor elkaar om iemand pislink te maken. Terwijl de brunette nietsvermoedend een showtje weggeeft tijdens een optreden, krijgt iemand uit het publiek opeens last van jaloerse gevoelens. De jongen naar wie Maan zingt blijkt namelijk haar vriendje te zijn. Ai!

Rafael van der Vaart en Estavana Polman laten kleine Jesslynn dopen

Zo vlak voor de feestdagen besloten Rafael en Estavana hun kleine meid te laten dopen in de Mariakerk in Heemskerk. De hele familie was daarbij aanwezig, zo ook Rafael's oudste zoon Damián. "Damián is er helemaal bij betrokken. Hij mocht de klokken luiden en ook nog wat opzeggen. Dat was heel leuk en ik ben dan ook een beetje ontroerd", laat Estavana's moeder Winniefred aan Shownieuws weten. Volgens haar was het dan ook een geslaagde dag. En aan de foto's te zien, denken Rafael en Estavana daar net zo over.

André Hazes jr. keurig in pak op kerstkaart

De familie Hazes-Westenberg is helemaal klaar voor de feestdagen. Monique deelt op haar Instagram dan ook een schattig kiekje van haar éénjarige zoontje en nichtje Day, waarbij nicht en neef keurig in hun mooiste pak bij de kerstboom zitten. En hoewel het kleine meisje er prachtig bijzit, is het vooral de kleine André die opvalt. Zo zeggen veel van Monique's volgers dat de kleine man hier als twee druppels water op zijn overleden opa lijkt. Wat vind jij?

Prettige kerstdagen 🎄

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook