Verschrikkelijk: Barbie in ziekenhuis na zelfmoordpoging?

Verschrikkelijk.

Lees ook

Eerder vandaag werd Samantha "Barbie" de Jong met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens DenhaagFM zou het om een zelfmoordpoging gaan.

Spoed

De realityster is vanochtend met met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de 112-melding was er sprake van grote spoed. Wat er precies aan de hand was, was niet meteen duidelijk. Wel bleek de situatie ernstig te zijn. Haar huis in Scheveningen was enige tijd door de politie verzegeld en met linten afgezet. Een misdrijf is het niet. "Ze is met verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Wij willen wel benadrukken dat er niemand gearresteerd is. Er zal ter plaatse dan ook geen verder onderzoek plaatsvinden", liet een woordvoerder van de politie kort daarna weten.

Inmiddels gaat rond dat het om een zelfmoordpoging zou gaan. DenhaagFM laat weten dat van een betrouwbare bron dichtbij Barbie te hebben vernomen. Haar management heeft nog niks bevestigd. Ook de politie wil niks ontkennen noch bevestigen.

Bij bewustzijn

Jake, de ex-manager van Barbie, laat weten: "Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn." Haar ex-man Michael is naar verluidt meteen op het vliegtuig gesprongen en nu vanuit Spanje op weg naar Nederland. "Hij zal zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen."

Haar nieuwe liefje Jordi wilde niet reageren. "Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld."

Problemen

Bobbi Eden liet onlangs in een column van Panorama al weten dat ze zich grote zorgen maakte om Barbie. "De geldproblemen, de bijstand, problemen met de kinderen, de dreigende huisuitzetting… Voor mij stond een gebroken mens. En helaas moet ik zeggen dat ik bang ben dat er drugs in het spel zijn. Ik heb haar die avond naar huis gestuurd met het advies om hulp te gaan zoeken", schreef ze.

Wij wensen Barbie en haar familie veel sterke in deze moeilijke tijd.

Laatste nieuws

Zie ook