Zien: Honey Boo Boo verschijnt haast onherkenbaar op première

Wow!

Lees ook

Alana Thompson, beter bekend als Honey – a dolla makes me holla – Boo Boo, werd in één klap razend populair na haar deelname aan het controversiële programma Toddlers and Tiaras. Daarna kreeg ze haar eigen spin-off-serie Here comes Honey Boo Boo, waarin we de kleine dame én haar familie beter leerden kennen. De 12-jarige is de afgelopen jaren veel veranderd en verscheen dan ook haast onherkenbaar op een première.

Transformatie

Samen met June Shannon aka Mama June verscheen ze deze week op de première van Growing Up Hip Hope Atlanta. Samen hebben zij de laatste tijd hard gewerkt aan een transformatie en dat was te zien.

Afvalrace

Alana begint steeds meer op een vrouw te lijken en June is vooral héél wat kilo's kwijt. De 38-jarige viel eerder, toen ze nog 200 kilo woog, ruim 70 kilo af. Toch was ze nog niet helemáál blij met het resultaat, want ze liet vervolgens ook haar maag verkleinen en overtollig huid verwijderen. Als resultaat van de maagverkleining verdwenen de kilo’s als sneeuw voor de zon. Sindsdien is ze bijna 150 kilo kwijt.

Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze hieronder.

Lees ook: Mama June doet schokkende onthulling over geboorte Honey …

Toen:

Nu:

Bron: Girlfriend Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook