Temptation Island 2018: deze koppels doen mee met het verleidingsavontuur

Deze trokken naar Temptation Island voor de ultieme relatietest.

Lees ook

De verleidsters zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken en de verleiders laten menig vrouwenhart op hol slaan. Stop ze in een ultraluxe resort op Thailand, gooi daar vier koppels bij en je hebt dé ingrediënten voor een nieuw spraakmakend seizoen van Temptation Island. Op 1 februari gaat het seizoen weer van start en deze vier koppels gaan de ultieme relatietest aan. Maak kennis met Tim en Deborah, Kevin en Megan, Jeremy en Vanessa en Mezdi en Daniëlle.

De koppels

Jeremy (23) en Vanessa (23)
Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Voor Jeremy sloeg de vond meteen over, maar Vanessa wilde eerder niets van hem weten; uiteindelijk wist hij haar toch voor zich te winnen. Het koppel neemt deel aan Temptation Island, omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde. Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen.

Kevin (22) en Megan (18)
Megan en Kevin uit Oostende leerden elkaar een jaar geleden kennen. Kevin houdt enorm van het nachtleven. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen en kan er ook niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje – maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst. De twee nemen deel aan Temptation Island, omdat Kevin in de tussentijd vijf misstappen heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. . Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen. Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan.

Tim (30) en Deborah (25)
Deborah en Tim uit Aalst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij destijds werkte. Door hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte party animal en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een passief karakter heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten.

Mezdi (20) en Daniëlle (20)
Daniëlle en Mezdi hebben besloten om deel te nemen aan Temptation Island, omdat Mezdi in het verleden al een scheve schaats heeft gereden. Naar eigen zeggen maken ze nu ook nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes. Daniëlle wil dat hij op het eiland bewijst dat zíj The One is voor hem. Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd, volgens VIJF.be. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Als ze het Temptation-avontuur met succes afsluiten, willen de twee bij elkaar intrekken en trouwen.

Bron: VIJF.be, RTL, Beeld: VIJF

Laatste nieuws

Zie ook