Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

Deze hot stories werden vandaag het best gelezen!

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Nieuw programma Gordon volledig afgebrand

Gisteravond was na maar liefst 26 jaar het programma Op Goed Geluk weer op de buis te zien. Waar de inmiddels 79-jarige Carry Tefsen de presentatie in de jaren '80 en '90 op zich nam, is het dit keer aan Gordon om het programma weer een groot succes te maken. En hoewel er gisteren genoeg mensen voor de buis zaten, werd zijn nieuwe klus op social media volledig de grond in geboord.

2. Waarom vrouwen opeens parfum in hun navel spuiten

Naast dat we onze tanden poetsen, een spuit deo onder de oksels spuiten en ons insmeren met een fijne bodylotion, mag ook zeker een heerlijke parfum niet in onze ochtendroutine ontbreken. Maar waar de meesten het op de pols, in de nek of in het haar spuiten, is de allerbeste plek altijd nog je navel. Say what?!

3. Candice Swanepoel onthult geslacht baby

Ze liep afgelopen november nog met een afgetraind lichaam de Victoria's Secret Fashion Show, maar inmiddels is goed te zien dat Candice Swanepoel in verwachting is van baby no. 2. Het supermodel maakte het grote nieuws in december bekend en inmiddels weet Candice ook of het een jongetje of een meisje wordt.

Laatste nieuws

Zie ook