Veel kritiek op rokende moeder in ‘Vier Handen Op Één Buik’

De jonge rokende Tanja kon alleen maar kritiek verwachten

Lees ook

Gisterenavond mocht Patty Brard het spits afbijten in Vier Handen Op Één Buik. Een programma waarin jonge vrouwen zwanger raken onder lastige omstandigheden. Bekende moeders helpen de vrouwen om hun leven op de rails te krijgen voor de komst van hun kindje. Op Twitter kreeg Patty Brard veel lof voor haar begeleiding, maar de jonge rokende Tanja kon alleen maar kritiek verwachten.

Gamen

In de eerste aflevering begeleidt Patty de 19-jarige Tanja die onverwacht zwanger is geworden van haar tien jaar oudere vriend Jeremy. Hij kampt echter met een game- en blowverslaving en het stel heeft hun zaken financieel gezien niet op orde. Ook Tanja lukt het maar niet om te stoppen met roken en hun huis is een zooitje.

Kettingroker

Kijkers ergeren zich massaal aan Tanja die het niet lukt om te stoppen met roken tijdens haar zwangerschap. "Ik rook als sinds mijn veertiende en eigenlijk wilde ik, toen bleek dat ik in verwachting was, stoppen. Ik denk dat het in mijn geval niet erg is", aldus de tienermoeder. Dit heeft ze gebaseerd op de echo's, daar zou ze gezien hebben dat de baby gezond is.

Pil

Ook de manier waarop Tanja zwanger is geworden, maakt de tongen flink los op social media. "We hebben het zonder condoom gedaan. Ik was aan de pil, maar waarschijnlijk heeft de antibiotica die ik toen slikte, gezorgd voor een mindere werking van de anticonceptie", vertelt ze.

Geduldig

Patty viel tijdens haar bezoek van de ene in de andere verbazing, maar kreeg op Twitter veel lof voor haar geduldige en moederlijke opstelling. Zo kreeg ze het voor elkaar dat Tanja drie weken na de bevalling alweer aan het werk ging en het stel meer tijd voor elkaar en baby Jenna vrijmaakt.

Benieuwd naar de hele aflevering? Die bekijk je HIER.

Lees ook: Veel lof voor Patty Brard in 'Vier handen op één buik'

Bron: AD, Show Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook