Zo kwam Monica Geuze erachter dat ze zwanger was

Hoewel het even schrikken was, was de zwangerschap wel gepland.

Op de valreep van 2017 kondigde Monica Geuze aan dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kind. De vlogster heeft er nooit een geheim van gemaakt jong kinderen te willen en ziet haar grote droom nu samen met vriend Lars Veldwijk uitkomen. Monica was te gast bij het programma Juice van YouTube-kanaal Concentrate waar ze openhartig vertelde over deze nieuwe fase van haar leven en hoe ze ontdekte dat ze in verwachting was.

Lunchroom

“Ik was nog niet ongesteld geworden en Lars zei: ‘haal even test’. Waarop ik zei: ‘nee dat doe ik eind van de week wel, dat is helemaal niet waar. Dat komt goed.’”, begint ze. “Toen ging ik lunchen met vriendinnen en ik was een kwartiertje te vroeg. Ik reed langs Etos en dacht: ‘ik haal wel even zo’n test, dan doe ik dat wel even in de wc van die lunchroom.’ Ik zag toen twee streepjes en dacht: 'niets aan de hand, tot ik op de bijsluiter keek. Er was dus wél wat aan de hand.'" Hoewel het even schrikken was, was de zwangerschap wel gepland.

Craving

Tijdens de uitzending volgt een vragenvuur, dat wordt afgetrapt met de vraag of ze een jongen of meisje krijgt. Monica liet al eerder weten dat ze dat nog eventjes voor zichzelf houdt, en nu maakt ze ook geen uitzondering. Wat ze wel vertelt, is wat haar raarste craving is nu ze zwanger is, namelijk aardappelpuree met citroensap.

Lees: Zien: Monica Geuze deelt eerste foto van baby

Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws