‘Barbie lijkt afkickkliniek alweer te hebben verlaten’

Ze bracht meteen een bezoekje aan een plastisch chirurg...

Lees ook

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, liet gisteren voor het eerst sinds haar ziekenhuisopname weten dat het goed met haar gaat. De realityster zou door heel veel te praten weer langzaam de rust krijgen waar ze zo naar verlangt. Barbie lijkt zich zelfs zo goed te voelen, dat ze de afkickkliniek inmiddels zou hebben verlaten.

'Het werd me allemaal te veel'

Barbie werd vandaag precies twee weken geleden met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Al snel werd er door een dichtstbijzijnde bron verteld dat de realityster een overdosis pillen zou hebben genomen en vervolgens naar een messenset zou hebben gegrepen. Gisteren reageerde de blondine voor het eerst zelf op alle commotie. "In acht jaar tijd heb ik gewoon heel veel meegemaakt. Qua aandacht, media, noem maar op. Het is me gewoon allemaal even te veel geworden en het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op. Ik kon niet meer."

Leven oppakken

Samantha liet dan ook vastberaden weten hard aan zichzelf te willen werken. "Het plan nu is dat ik heel erg tot rust ga komen. Dat kom ik nu ook wel. En het verdere plan is dat ik gewoon weer de oude word." Inmiddels ziet het ernaar uit dat Barbie haar leven weer probeert op te pakken. En daarbij lijkt een bezoekje aan de plastisch chirurg niet te mogen ontbreken. Cosmetisch arts Natasha Smolska postte gisteren dan ook een kiekje van zichzelf én Barbie op haar Instagrampagina, waardoor er al snel gefluisterd werd dat de realityster niet meer in een afkickkliniek verblijft. De foto werd vervolgens binnen een mum van tijd weer van social media verwijderd.

Lees ook: Barbie laat voor het eerst van zich horen na ziekenhuisopname

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook