Dit is de nieuwste trend in de spa

En het heeft alles met bier te maken!

Lees ook

Voor wie denkt dat bier alleen maar om te drinken is, heeft het anno 2018 toch echt goed mis. Naast dat de beautygoeroe's het als goedje voor in hun haar gebruiken, kun je nu zelfs in een spa ontspannen in het alcoholische drankje.

Bierbad

Het klinkt misschien een beetje gek, maar is nu al razend populair. In de Bjorbodin Spa in Dalvík, IJsland is het nu namelijk mogelijk om heerlijk tot rust te komen in een bierbad. Ja, je leest het goed: het hele bad is gevuld met bier en wat extra zeep. Voor de echte bierliefhebbers onder ons zit er naast het bad ook nog een tap waar je zelf je biertje kunt tappen. Goedkoop is het overigens niet. Voor een experience in het bierbad beginnen de prijzen namelijk al bij 40 euro.

Ontspannen

Toch is het zeker de moeite waard en kun je na het ontspannen badavontuur ook nog heerlijk bijkomen in de zogenoemde relaxation room of genieten van het waanzinnige uitzicht terwijl je jezelf in één van de hot tubs nestelt. En wanneer jij en je lief, moeder of vriendin helemaal zijn bijgekomen, staat er in het restaurant ook nog een heerlijke maaltijd op jullie te wachten. Dat wordt dus snel een retourtje naar IJsland boeken. Al is het maar om het een keer meegemaakt te hebben!

Lees ook: Onthuld: Dit is het gezondste alcoholische drankje

Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook