Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Maan weer lastiggevallen tijdens optreden

Tijdens een optreden van Maan in Staphorst, riepen een aantal aanwezigen seksuele leuzen naar de zangeres. Haar management liet weten dat het om klein groepje ging dat achter in de zaal stond. De 20-jarige zangeres zou er zelf niets van meegekregen hebben. "Zowel Maan, haar management als wij waren zeer tevreden over het optreden", laat een woordvoerder van de locatie weten aan RTV Oost. Bekijk hieronder een video van het incident.

Doneeractie gestart Famke Louise

Twee fans van YouTube-ster Famke Louise willen haar koste wat het kost laten optreden op Texel. Ze zijn daarom een doneeractie gestart, maar die loopt niet helemaal als gehoopt."Mensen hier denken dat er niemand komt kijken als zij komt, maar wij weten zeker dat het helemaal vol staat als ze hier gaat optreden”, vertelt een superfan aan NH Nieuws. "Ze moet gewoon naar Texel komen, want ze is gewoon heel goed." Voor het optreden op Texel denken de twee ongeveer 2200 euro nodig te hebben, maar de teller staat helaas pas op 20 euro. Toch heeft het tweetal er vertrouwen in dat de actie zal slagen. "Het gaat gewoon lukken. Mensen op Texel zullen van haar gaan genieten."

Dochter John Ewbank en Vivian Reijs blijkt enorm zangtalent te zijn

Met zo'n enorm muzikaal talent als songwriter en muziekproducent John Ewbank, kan het haast niet anders dan dat zijn dochter Day in de voetsporen van haar vader treedt. De dertienjarige dochter van John en Vivian Reijs blijkt namelijk een gouden keeltje te hebben en laat via Instagram dan ook regelmatig haar muzikale talent horen.

Ze mag dan nog maar dertien jaar oud zijn, Day lijkt al precies te weten wat ze wil. De kleine zangeres laat via haar social media-kanalen regelmatig haar zangkunsten horen en die zijn nu al behoorlijk goed. Met zo'n invloedrijke vader is het haast zeker dat Day haar plek in de muziekindustrie wel gaat vinden en dus zien wij een toekomst als zangeres wel gebeuren. Wat een prachtstem!

When I was your man ~ @brunomars 💖

Een bericht gedeeld door ☆Officieel Acc Van Day Ewbank☆ (@dayewbank) op

Bron: Weekend Online, Telegraaf, RTL, Beau Monde, Beeld: Instagram, YouTube, ANP