Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuwe liefde voor Kimberley Klaver

Twee weken geleden werd bekend dat de relatie tussen Kimberley Klaver en Bas Schothorst over is. Nu spotten we de actrice met een nieuwe vlam. De twee maakten er in ieder geval geen geheim van dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn.

Het is Kimberley zelf die tegenover Weekend toegeeft een nieuwe liefde in haar leven te hebben. De gelukkige? Zakenman Michel van den Bergh met wie ze hand in hand gespot werd op het strand van Noordwijk. "Ja, ik kan niet ontkennen dat ik verliefd ben op Michel. We kennen elkaar al zo'n vijftien jaar en Michel is altijd een heel gezellige en fijne vriend geweest, maar op een gegeven moment is er een vonk overgesprongen, waardoor we elkaar anders begonnen te zien. Het lijkt misschien allemaal heel snel te zijn gegaan, maar het proces van uit elkaar gaan met Bas, tijd voor jezelf nemen en iets nieuws beginnen, was al een tijd aan de gang. Doordat ik Michel al zo'n lange tijd ken, voelt het voor mij ook niet snel. Het voelt als het juiste moment voor de juiste steun, positiviteit én liefde."

André Hazes beleeft angstige momenten tijdens autorally

André Hazes, Jelka van Houten en Rico Verhoeven doen mee aan het nieuwe televisieprogramma Race tegen de Klok dat SBS6 vanaf woensdag 22 augustus uitzendt. In totaal doen zes BN'ers mee aan aan de autorally op de mooiste en meest uitdagende autoroutes ter wereld.

Waar Rico de gevaarlijke wegen in Kenia weet te trotseren en Jelka verdwaalt in Japan, beleeft André vooral erg angstige momenten in Schotland tijdens de opnames. Hoe sneller ze de route afleggen, hoe meer geld ze verdienen voor een goed doel.

Jaloersmakend: zo ziet Sylvie's vakantie op Mykonos eruit

Work hard, play hard, dat is het motto van Sylvie Meis. En gelijk heeft ze! Op dit moment is de blonde schone op vakantie op het Griekse eiland Mykonos en nu zou je denken: da's lekker even weg van alle heisa. Maar nee: een filmploeg interviewt Sylvie graag even over wat ze nu eigenlijk precies doet op die 'privévakantie'. En in dat filmpje zien we ook dat er talloze paparazzi op het eiland zijn die graag een kiekje maken van Sylvie. Maar -gelukkig- buiten dat: Sylvie's enjoying her holiday, met genoeg feestjes en champagne!

Klik hier voor het filmpje van Sylvie's vakantie in Mykonos.

Bron: Beau Monde, Panorama Beeld: ANP, Instagram