Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Bijzondere metamorfose voor Katja Schuurman

Via Instagram liet Katja haar volgers weten dat ze een wel heel bijzondere metamorfose moest ondergaan. Voor het programma 'Echt Niet OK' zit Katja uren in de visagiestoel om de look van Birgits moeder te creëren. De bedoeling is dus eigenlijk om Katja ouder te doen lijken dan ze in werkelijkheid is, inclusief rimpels! Kijk mee.

Lil Kleine ruzie om Monica Geuze-grap

Gisteravond plaatste Lil Kleine een foto van zichzelf en zijn vriendin Jaimie Vaes. Volgens dj Oliver Heldens lijkt Jaimie wel heel erg op zijn ex-vriendin Monica Geuze. Hij kon het dan ook niet laten een opmerking hierover te maken in de comments. Hij plaatste: "Oh zijn jullie weer samen? Wat leuk." Hier was de rapper niet heel blij mee en sloeg dan ook meteen hard terug met "Hoe is ’t trouwens tussen jou en je vriend?" Ook de dj reageerde meteen weer met "Gaat top man. Letterlijk top. Dus niet bottom." Ongemakkelijk!

Na nogal wat kritiek van fans is de woordenwisseling tussen de twee verwijderd.

'Onbevoegden bekeken het medisch dossier van Barbie'

Heel wat medewerkers van het Haga-ziekenhuis in Den Haag hebben ongeoorloofd het medisch dossier bekeken van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. Dit heeft een woordvoerder van het ziekenhuis bevestigd. Vanwege privacyredenen wil het ziekenhuis er verder niets over zeggen.

Door een tipgever van Publeaks is dit aan het licht gekomen een heeft EenVandaag er eerder vandaag over bericht. Het ziekenhuis bevestigde nadat het nieuws naar buiten kwam dat er vorige maand een intern onderzoek is geopend. Tegen EenVandaag heeft het ziekenhuis gezegd dat er maatregelen kunnen worden getroffen tegen medewerkers die ongeoorloofd het dossier hebben ingezien.

Bron: Telegraaf, Instagram Beeld: ANP, Instagram