Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Get it while it's hot!

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en de zusjes Bella en Gigi Hadid sieren de cover.

Deze week:

* De rechtszaak die het leven van de familie Hadid op zijn kop zet. Vader Mohamed Hadid wordt aangeklaagd door een oud-werknemer – en daar lijken Gigi en Bella nu de dupe van te worden.
* The bigger, the better. Balenciaga brengt de opa-sneaker back in fashion.
* Een jaloerse dochter, volop Instagram-perikelen en gespannen dates. Nu Kim en Kanye Chigago aan hun clan hebben toegevoegd, verandert er het een en ander in huize Kardashian-West.
* Slippertjes en eindeloos veel drama: het nieuwe seizoen van Temptation Island begint deze week en belooft weer 'een mijnenveld te worden', zegt Rick Brandsteder (33).
* 'Had ik maar… mijn beste vriend een kans gegeven'
* Insta-vrouwen, move over: dit jaar is het tijd voor de mannen. Grootste verschil: zij gebruiken hun invloed vooral om hun eigen business verder te helpen. "Ik hoef niet per se in beeld, hoor."
* Jumpsuits, slingbacks en plastic items… Dit en meer wil je komend seizoen echt wel in je kast hebben.
* Twintig jaar geleden had nog niemand het over beautysupplementen, nu slikken we zoete beertjes en knalgele pillen bij de vleet. Maar: werkt het echt?
* Somber, angstig of gestrest? Dat is een buikgevoel – letterlijk. Onze darmflora heeft een veel grotere invloed op ons humeur en gedrag dan gedacht. Niet voor niets worden darmen ook weleens ons 'tweede brein' genoemd.
* Dubbelleven: Na een werkconflict verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

Laatste nieuws

Zie ook