Britt Dekker haalt uit naar Barbie

Haar sneer bleef niet onopgemerkt

Lees ook

Britt Dekker schoof vorige week aan bij De Wereld Draait Door om daar haar mening te geven over de ziekenhuisopname van Samantha "Barbie" de Jong na haar zelfmoordpoging. Hoewel menig Twitteraar achteraf hoopte op Britt als vaste tafelgast, bleef haar sneer ook niet onopgemerkt.

Niet schuldig

De blondine kwam om te praten over onverantwoordelijke programmamakers, maar maakte volgens het publiek vooral hilarische opmerkingen. Echter, viel er eentje bij sommigen in het verkeerde keelgat. Volgens Britt is RTL namelijk niet schuldig aan de zelfmoordpoging van Barbie, en datzelfde geldt voor haar producent Warner Bros.

Psycholoog

"Ik heb twee realityprogramma's gedaan en we hebben dezelfde makers gehad. Je werkgever is niet je psycholoog, denk ik. Als je ergens bij de Albert Heijn werkt en je bent super depressief en drugsverslaafd, moet dan meneer Albert Heijn tegen jou zeggen: 'Hé, luister, ga je ergens anders werken?'", aldus de Haagse Britt in het programma.

Reactie

"Nee, maar het zou kunnen zijn dat dit ander werk is dan werken bij de Albert Heijn", reageert Matthijs van Nieuwkerk. Daar is Britt, waarvan velen haar ongezouten mening wel gewend zijn, het toch wel mee eens.

Lees ook: Barbie reageert voor het eerst op geruchten abortus

Beeld: DWDD, Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook