Oh my: Spice Girls komt eindelijk met reünie

Enne, de dames zullen al héél snel op het podium te zien zijn!

Lees ook

Grote kans dat je na al die jaren de teksten van de liedjes nog steeds mee kunt zingen, want na ruim zeventien jaar zijn de zangeressen van de Spice Girls nog steeds ongekend populair. De meidengroep besloot om er in een punt achter te zetten, maar komen naar verluidt dit jaar eindelijk weer samen. Yay!

Reünie

De plannen leken de afgelopen jaren al meerdere keren op tafel te zijn gegooid, maar het was Victoria Beckham, oftewel Posh Spice, die elke keer de boot afhield. Toch lijkt de modeontwerpster nu eindelijk om te zijn en is het juist zij die op een heuse reünie hint.

Fans

"Ik hou van mijn meiden", schrijft de business woman bij het kiekje van de voormalige girlband. Al snel ging het internet volledig los en de fans hopen dan ook dat de reünie zo snel mogelijk gaat plaatsvinden. Enne, die oh zo gewilde reünie lijkt steeds dichterbij te komen.

Geldbedrag

Er zouden namelijk al allerlei contracten zijn opgesteld, waar overigens een paar opmerkelijke eisen van Posh Spice in staan. De zangeres zou namelijk de gehele 'tour' niet live willen zingen. Daarnaast zouden de dames ieder elf miljoen gaan verdienen. En ja, zeg tegen zo'n gigantisch bedrag maar eens nee…

Lees ook: 7 Dingen die je nog niet wist over de Spice Girls

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Bron: RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook