‘Meghan Markle had nog een relatie tijdens blind date met prins Harry’

Dit ziet er niet goed uit voor de toekomstige royalty...

Lees ook

Over iets meer dan vier maanden is het eindelijk zover en zal de nu al veelbesproken royal wedding van prins Harry en Meghan Markle plaatsvinden. Hun relatie begon destijds met een door een gemeenschappelijke vriendin opgezette blind date. Maar wat bijna niemand weet is dat de voormalige Suits-actrice destijds naar verluidt nog in een relatie zat.

Chefkok

De toekomstige royalty trad ooit al eerder in een het huwelijksbootje met filmproducent Trevor Engelson, maar ook vlak voor haar relatie met de Britse prins was Meghan nog gelukkig in de liefde. De actrice zou tijdens haar blind date met prins Harry namelijk nog een relatie hebben met chefkok Cory Vitiello.

Althans, zo blijkt uit een artikel van de Amerikaanse glossy Life & Style Magazine. Daarin klappen verschillende bronnen uit de school over de vermeende relatie tussen Meghan en Cory. "Toen ze in het geheim begon te daten met Harry, stopte Meghan met het reageren op de berichtjes en telefoontjes van Cory". Ai!

Onderwerp van gesprek

Maar dat blijkt volgens bronnen niet het enige te zijn. Ook zou het personeel en het management van Cory's restaurant Toronto's Soho House een keer op de uitkijk moeten staan toen de love birds daar aan het eten waren. Dit om zo een eventueel onverwachts bezoek van Cory te voorkomen.

Toch is het niet de eerste keer dat verschillende bronnen uit de school klappen over Meghan. Zo heeft haar familie en dan vooral haar halfzus al meerdere keren naar haar uitgehaald en deden ook voormalige vrienden al een keer een boekje open over de prinses. Maar of het ook allemaal waar is…

Lees ook: Deze actrice vervangt Meghan Markle in Suits

Bron: Flair Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook