Veel commentaar na comeback Esmée Denters

Kijkers thuis moeten nog even wennen aan haar terugkomst in de muziekwereld én op televisie.

Lees ook

Justin Timberlake zal zondag de halftimeshow tijdens de Super Bowl verzorgen en niemand minder dan Esmée Denters schoof om deze reden aan bij Humberto Tan om vooruit te blikken op dit optreden. Dat de kijkers thuis even moesten wennen aan haar comeback, bleek wel uit de reacties op Twitter.

Toelichting

Gisteren plaatste Esmée een bericht op haar Instagram waarin ze een boekje open doet over wat er is gebeurd tussen haar en Justin Timberlake. Aan tafel bij RTL Late Night kon ze dit verhaal toelichten.

Big brother

Ze vertelt hoe graag ze nog een eindgesprek had gewild met Justin. Haar tijd bij Tenman Records, zijn platenlabel, werd volgens haar heel abrupt beëindigd. "Ik weet wel dat het de muziekbusiness is, maar hij was destijds een 'big brother' voor me. Dat eindgesprek kwam er nooit. Dat is toch jammer."

Ze kijkt echter met plezier terug op haar samenwerking met de wereldster. "Ik ben gewoon supertrots dat ik met die man in een kamer nummers heb geschreven voor een album."

Comeback

In november 2017 bracht ze een EP uit, 'These Days', en rond april dit jaar zal het tweede deel verschijnen. "Er komt nog heel wat aan. Hopelijk is dat een vervolg op de nummers die je net hebt gehoord", sluit Esmée het gesprek af.

Reacties

Kijkers thuis moeten nog even wennen aan haar terugkomst in de muziekwereld én op televisie. Opmerkingen als 'mislukte botox ofzo?', 'Oh Esmee Denters is weer in het land' en 'Esmee Denters?! Leeft die ook nog?', verschenen na de uitzending op Twitter.

Lees ook: Zo ziet Esmée Denters er nu uit

Beeld: Twitter, RTL XL, ANP

Laatste nieuws

Zie ook