Vermiste vrouw wordt teruggevonden in realityshow

Bizar!

Lees ook

De Amerikaanse Rebekah Martinez (22) werd afgelopen november door haar moeder als vermist opgegeven en verscheen donderdag nog met naam en foto in de North Coast Journal in een lijst met vermiste personen. Ze is nu teruggevonden op een héél snelle en aparte manier.

The Bachelor

De vrouw zit namelijk in de populaire realityshow The Bachelor die momenteel in de Verenigde Staten wordt uitgezonden. En, zo was haar zoektocht van korte duur. Toen het programma op televisie verscheen, herkende mensen Recekah meteen.

Telefoon inleveren

De 22-jarige werd op 18 november 2017 door haar moeder als vermist opgegeven nadat ze al zes dagen niets van zich had laten horen. De deelnemers van de datingshow mochten echter geen contact hebben met de buitenwereld en moesten daarom hun telefoon inleveren. Misschien had ze dit vóór de opnames even aan haar moeder kunnen laten weten…

Tweet

Rebekah zelf kan erg lachen om de hele situatie. "Mama, hoe vaak moet ik nu nog zeggen dat ik geen telefoon mag gebruiken tijdens The Bachelor?", schrijft ze op Twitter.

Lees ook: Man uit Nederland is de begeerde vrijgezel in The Bachelor

Bron: HLN Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook