Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep!

Kylie Jenner noemt dochter Stormi

De pasgeboren dochter van Kylie Jenner en Travis Scott luistert naar de naam Stormi. Dat maakte Kylie gisteren bekend op Instagram met een heel zoete foto. Er is momenteel een heuse babyboom aan de gang in huize KarJenner; Kim heeft afgelopen maand haar derde kind verwelkomd, Kylie heeft haar dochter op 1 februari verwelkomd en ook Khloé is in blijde verwachting.

stormi webster 馃懠馃徑

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Britney Spears in de wolken
Britney Spears (36) is verliefd en iedereen mag het weten. De zangeres deelde een foto op Instagram waarop ze prijkt met haar liefje Sam Asghari (23).

"Ik ben nu ruim een jaar samen met deze man. Elke dag inspireert hij me een beter persoon te zijn en dankzij hem voel ik me de gelukkigste vrouw op aarde!!”, aldus een smoorverliefde Britney. De twee ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de opnames van haar videoclip Slumber Party. Sam kan het ook erg goed vinden met Britneys zoons Sean en Jayden.

Drake strooit met geld
Drake bracht deze week een bezoekje aan de universiteit van Miami voor de opnames van zijn nieuwe nummer God's Plan. De Canadese rapper heeft zich daar in een klap populair gemaakt. Hij doneerde een flink geldbedrag aan de school en beloofde nieuwe uniforms te kopen voor alles leerlingen. Voor één student werd het bezoek nog mooier. Zij kreeg van Drake een studiebeurs van 50.000 dollar (ruim 40.000 euro).

Bron: Telegraaf, RTL, Shownieuws, Beeld: Twitter, Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook