Alex Maas veroordeeld tot gevangenisstraf van drie maanden

"Nog een reden om nooit meer in België te komen, haha."

Lees ook

Hij zette de boel in Temptation Island al aardig op stelten, maar nu heeft hij het ook in real life erg bont gemaakt. Alex Maas is door de Belgische rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden met uitstel, waardoor de voormalige 'Ik ga vieze dingen met je meisje doen'-verleider de aankomende tijd nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Incident

De spierbundel ging vorig jaar in maart flink in de mis toen hij het na een ruzie in de auto aan de stok kreeg met een gemeenteraadslid uit België. Volgens de geruchten zou hij er in ieder geval twee gebroken ribben aan over hebben gehouden, waardoor Alex werd aangeklaagd en er een onderzoek naar het incident werd gestart. Doordat de verleider zich zelf al die tijd nergens druk om maakte, was hij deze week extra verbaasd over de uitspraak van de rechter. Helemaal omdat hij naar eigen zeggen nooit een brief heeft ontvangen.

Rechtszaak

"Ik las enkele weken geleden in de media dat ik moest voorkomen. Maar ik ben nooit voor de zitting benaderd. Dat vind ik heel gek, aangezien ik makkelijk te vinden ben. Ik heb die hele rechtszaak dan ook nooit serieus genomen. Als ze niet eens in staat zijn om mij te contacten over de zitting, dan kan ik deze zaak niet anders zien dan een als hele grote grap". Toen de uitslag deze week binnenkwam, wist Alex dan ook één ding zeker. "Ik moest via de media vernemen dat ik in België veroordeeld ben tot drie maanden met uitstel. Heel apart. Maar goed, nog een reden om nooit meer in België te komen, haha."

Lees ook: Eerste afleveringen Temptation Island zijn trending topic

Bron: RTL Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook