Nieuw intro GTST verklapt veel over het nieuwe seizoen

Aha!

Lees ook

Meerdijk heeft er de afgelopen tijd een hoop nieuwe gezichten bij gekregen, waaronder Q en Loes. Toch was het lange tijd niet helemaal duidelijk of de twee gastrollen vervulden of dat ze tot de vaste cast behoorden. De nieuwe leader van de soap verklapt al een hoop.

Nieuwkomers

Uit de beelden blijkt dat Robin Martens en Buddy Vedder plaats zullen maken voor nieuwkomers Max Willems (Q Bouwhuis) en Beaudil Elzenga (Loes de Haan). Max Willems kruipt sinds november in de huid van Q Bouwhuis, het verloren achterneefje van Anton. Hij is meteen ook een veelbesproken personage uit de soap.

Autistisch?

Kijkers thuis vragen zich af of hij autistisch is, dat zou niet het geval zijn. "Ik begrijp dat mensen kunnen denken dat hij door zijn gedrag op het autisme spectrum zit. Q is hyperintelligent, maar sociaal enorm onhandig, daardoor weet hij zich vaak geen houding te geven en wordt hij raar gevonden. Maar hij wil graag leren en zichzelf verbeteren, daarom is hij ook bij een supermarkt gaan werken: daar kan hij veel oefenen met sociale situaties”, vertelde hij aan Televizier.

Beaudil Elzenga vervult de rol van Loes de Haan, de personal-assistant van Nina Sanders. Volgens Beaudil is Loes echt niet zo saai als de kijkers denken. "Ze lijkt misschien een grijs muisje, maar ze kan ook van zich afbijten wanneer dat nodig is."

Lees ook: Robin Martens moest gedwongen uit GTST

Bron: RTL, Libelle Beeld: GTST, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook