Zien: 18-jarig meisje krijgt enorme allergische reactie van fake lip kit Kylie Jenner

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Lees ook

'Goedkoop is duurkoop', en dat geldt ook voor de fake lip kits van Kylie Jenner. Rachel McLaughlin tikte een goedkopere variant van de lip kit op de kop, maar die zogenaamde deal kwam haar uiteindelijk enorm duur te staan.

Allergische reactie

Hoewel de big boss via haar social media-kanalen regelmatig waarschuwt voor de namaakproducten, zijn er nog steeds een tal aan meisjes die zwichten voor de goedkopere variant van het product. Met alle gevolgen van dien…

Ook de 18-jarige Rachel liet zich misleiden en kocht een fake lip kit van de beautygoeroe. Hoewel er in eerste instantie nog niet veel aan de hand leek te zijn, ging alles volledig mis toen de tiener een allergische reactie kreeg en haar lippen enorm gingen opzwellen.

Ziekenhuis

"Ik voelde niks meer aan de onderkant van mijn gezicht en mijn lippen werden alsmaar groter", vertelt de geschrokken Rachel. Toen het meisje op een gegeven moment ook moeite kreeg met ademen en haar bloeddruk omhoog ging, besloot ze samen met haar zus Bronagh naar het ziekenhuis te gaan.

Daar kreeg ze een speciale crème mee en werd haar antihistaminicum gegegeven. "Ze is er heel erg van geschrokken. Haar lippen zitten helemaal onder blaren", aldus haar zus. Bronagh waarschuwt iedereen dan ook met het kopen van de neppe varianten van de lip kits. "Koop ze alsjeblieft niet!."

Lees ook: Internet in de ban van de lip kits van Topshop

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook