Temptations Yana klapt uit de school over vriendschap met Megan

De verleidster maakt duidelijk hoe de vork nu écht in de steel zit...

Lees ook

Terwijl elke vrouw tijdens de aflevering van afgelopen donderdag zat te juichen voor Megan, is de 18-jarige nu om hele andere redenen het gesprek van de dag. Megan zou namelijk goede vriendinnen zijn met verleidster Yana, die naar Temptation Island kwam om onder andere Megan's vriend Kevin te verleiden. En dat is toch vreemd…

Actrices

Hoewel de deelnemers van het spraakmakende programma niks mogen verklappen via hun social media-kanalen, ontdekte een oplettende deelnemer afgelopen week wel iets heel opmerkelijks. Megan en Yana gaan namelijk way back en zouden zelfs een innige vriendschap hebben.

Al snel gingen de geruchten dat het programma een grote poppenkast is en de stelletjes en verleid(st)ers ingehuurde acteurs en actrices zouden zijn. Toch laat Yana aan Flair België weten dat dit allesbehalve waar is. "Nee, we zijn geen actrices. Er was totaal geen opgezet spel. Er is ook niks afgesproken."

Vriendschapsbreuk

Volgens de rondborstige verleidster kwam haar bestie dan ook echt naar het eiland om haar relatie met veelvoudig vreemdganger Kevin te testen. "En die is serieus getest geweest. Kevin is een toffe gast, hij doet alleen soms stomme dingen. Hij is soms een beetje een sletje. It is wat it is."

Toch zou het avontuur in Thailand niet voor een vriendschapsbreuk hebben gezorgd. Integendeel zelfs. "Toen ze een relatie had is het verwaterd maar toen we hoorden dat we allebei mee gingen doen aan ‘Temptation Island’ zijn we terug closer geworden.", aldus Yana.

Lees ook: 12 Hilarische uitspraken die je alleen in Temptation Island hoort

Bron: Flair België Beeld: Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook