Hollywood Breakfast

Rise and shine!聽

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Spencer Pratt baalt van afwijzen uitnodiging tv-show

Speidi kreeg een aanbod voor een nieuw programma, dat was gefocust op het gevoel van veiligheid dat mensen in de 21e eeuw ervaren. Israëlische veiligheidsexperts zouden veiligheidstips geven. Ze wezen het aanbod af. "Heidi en ik hadden al eens een veiligheidstraining gehad. En bovendien was de uitnodiging zo last minute en urgent; die stress wilden we Heidi en de baby niet bezorgen", laat Spencer weten. Ze wisten echter niet dat komiek Sacha Baron Cohen achter het aanbod zat. "Ik ben zo gefrustreerd dat we niet ja hebben gezegd op de uitnodiging; ik ben een enorm fan van Sacha Baron Cohen."

Temptations Joshua over slippertje met Megan

Eerder reageerde Megan, de vriendin van de overspelige Kevin, dat het misschien niet zo slim was om op tv het bed in te duiken met de verleider, nu doet ook Joshua zijn zegje over de vrijpartij. Hij legt de verantwoordelijkheid bij Megan, want zelf had hij haar vooral alleen willen doen inzien dat ze beter verdiende. "Zij had die avond behoorlijk wat gedronken, waardoor ze de grens opzocht. Op een bepaald moment heeft ze me gekust. En ja, toen is het uit de hand gelopen."

Ed Sheeran wil best Songfestivallied schrijven

De zanger wil in de toekomst best eens een poging wagen om een liedje te schrijven voor de Britten voor op het Eurovisie Songfestival, maar wil zelf niet meedoen. "Ik zou het fantastisch vinden om een Songfestivalliedje te schrijven, maar ik denk niet dat ik ooit zou meedoen." Op het Eurovisie Songfestival wil het de laatste tijd niet echt lukken met de Britten. Sinds 1997 werd er niet meer gewonnen.

Laatste nieuws

Zie ook